Als servicebedrijf up to date blijven bespaart tijd en geld.

 

Een tekort aan servicemonteurs dwingt je tot een optimale planning en inzet van capaciteit. De juiste kennis is niet bij iedere medewerker aanwezig en moet centraal worden neergezet en beschikbaar gesteld.

Laat je inspireren

Optimaliseer je serviceproces

Klanten hebben hoge verwachtingen van jouw dienstverlening en vinden goede communicatie over (de status van) hun servicevraag vanzelfsprekend. De oplossing? Het optimaliseren van je serviceprocessen. Het kan sneller, eenvoudiger en efficiënter. Foresea denkt met je mee en helpt je daarbij.

 

 

Komt een groot deel van je omzet uit service?

verken de mogelijkheden tot optimalisatie

Installatie techniek

Installatiebedrijven verleggen de focus van het leveren van producten naar het leveren van resultaten. Hierbij wordt de output centraal gesteld in plaats van de installatie zelf. Een klant koopt immers niet een warmtepomp omdat hij het een mooi apparaat vindt, hij verwacht daarmee een stuk comfort te realiseren. Bij deze benadering draait het om het bereiken van specifieke doelstellingen, zoals hogere productiviteit, energiebesparing of betere kwaliteit, in plaats van alleen het leveren van een product. Ondersteunt jouw proces dit al?

Vastgoed onderhoud

Het ontzorgen van je opdrachtgevers is een belangrijke succesfactor. Net als afspraken nakomen met opdrachtgevers en deze volledig informeren. Melden, plannen en repareren: het moet vlot en efficiënt verlopen, want snelheid van handelen is doorslaggevend voor een goede service-ervaring. Slaagt jouw organisatie erin om maximaal te ontzorgen en je opdrachtgevers volledig en tijdig te rapporteren?

Specialistische reiniging

Het plannen en uitvoeren van specialistische reiniging is vaak complex en tijdrovend. Het vereist een nauwkeurige planning om ervoor te zorgen dat de reiniging op tijd wordt uitgevoerd en dat alle vereiste apparatuur en materialen beschikbaar zijn. Er is vaak sprake van tijdsdruk waardoor de reinigers snel en efficiënt moeten werken zonder de kwaliteit van het werk uit het oog te verliezen.

Schade herstel

Herstel bij calamiteiten als brandschade, waterschade en stormschade vraagt om een snelle aanpak en op maat: je moet 24/7 beschikbaar zijn, ondersteuning bieden en snel handelen. Heb jij het overzicht? Hoe rapporteer je naar opdrachtgevers? Hoe schep je als schadeherstelbedrijf orde in de chaos en maak je het onbeheersbare beheersbaar?

Sociale huisvesting

Het plannen en optimaal communiceren binnen dagelijks onderhoud en mutatieonderhoud kan voor jou als Woningcorporatie een hele puzzel zijn. Een goede onderhoudsplanning en het optimaal communiceren met je huurders is cruciaal voor de tevredenheid. Kunnen alle stakeholders binnen de keten al 24/7 online zakendoen met jouw als ketenregisseur?

Machine onderhoud

Je bent dagelijks bezig met het inspecteren, repareren en vervangen van onderdelen van een machine. De efficiëntie en betrouwbaarheid ervan moet blijven behouden of verbeteren. Je doel is zorgen dat de machine optimaal blijft functioneren en om problemen of storingen zo snel mogelijk te detecteren en op te lossen. Heb jij inzichtelijk hoe technologie jou hierin kan ondersteunen?