Optimalisatie zit in ons DNA!

 

 

Serviceprocessen verbeteren: dat realiseren wij met onze expertise, business ervaring én uitgebreide kennis van de nieuwste technologie. Wij weten als geen ander hoe we deze technologie in jouw serviceprocessen moeten integreren zodat jij op voorsprong blijft.

We combineren onze expertise en ervaring met de nieuwste technologie.

Expertise

Field service zit in het DNA van onze mensen. We begrijpen de business en de pijnpunten. We weten hoe de markt evolueert en wat de uitdagingen voor de toekomst zijn. Dat is de kracht van specialisme.

Business ervaring

De kennis van onze mensen zit op het snijvlak van business en IT. Ze weten als geen ander jouw business doelstellingen naar moderne serviceoplossingen te vertalen. Met de nieuwste technologie houden we onze klanten op voorsprong.

Innovatieve technologie

We kennen de technologie door en door en zijn hiermee een inspiratiebron voor onze klanten. We halen het beste uit Microsoft Technologie binnen Customer Service, Field Service én het Power Platform.

Foresea neemt jouw pijnpunten uit handen.

Ga met ons in gesrpek

Personeelstekort – AI gestuurde planning & Remote Assist

Heb je moeite met het vinden van gekwalificeerd personeel? Zet je beperkte resources dan zo efficiënt mogelijk in. Met de AI gestuurde slimme planvoorstellen voor beschikbaarheid plan je efficiënter en doe je meer werk met hetzelfde aantal mensen. Ken je Remote Assist al? Hiermee kun je minder ervaren mensen in het veld op afstand ondersteunen met mixed reality technologie.

 

Innovatie – op voorsprong met de nieuwste technologie

Artificial Intelligence en IoT helpen je met taken automatiseren, onderhoudsbehoefte te voorspellen, workflows te automatiseren en de efficiëntie te verbeteren. Je krijgt inzicht in voorspellend onderhoud. Door gegevens van installaties en sensoren te analyseren, kan AI detecteren wanneer onderhoud nodig is en waarschuwen voordat een storing optreedt. Dit voorkomt downtime en onnodige reparatiekosten.

Duurzaamheid – minder (om)rijden, minder uitstoot

Weet je hoeveel kilometers en reistijd je kunt besparen door routes te laten optimaliseren? Het scheelt veel tijd waardoor je meer klussen per medewerker kunt realiseren en je reduceert de uitstoot van je wagenpark. En wat te denken van inzicht in onderhoudsbehoefte bij je onderhoudscontracten? Rij je je standaard rondje periodiek of ga je op een andere manier kijken naar de onderhoudsbehoefte?

 

Klantverwachting – de spagaat in servicegraad

Het is een moeilijke positie waarin veel technische servicebedrijven zich bevinden. Klanten hebben als ervaren en ‘verwende’ B2C consument hoge verwachtingen van service. Ze zijn de hoge servicegraad gewend van grote B2C-spelers als Coolblue en Bol.com, van wie de service hun handelsmerk is. Met onze software laat je je klanten 24/7 online zaken regelen en informeer je ze van A tot Z: van de service aanvraag tot de afronding en communiceer je via kanalen zoals WhatsApp, mail en portals.

 

Data analyse – data als sturingsinformatie gebruiken

Transformeer je servicebedrijf naar een data gedreven organisatie. Bij veel organisaties is waardevolle informatie beschikbaar maar wordt er weinig mee gedaan. Met Power BI til je visualisaties van data naar een hoger niveau en creëer je waardevolle sturingsinformatie die jou en de rest van je collega’s nieuwe inzichten leveren.

Regelgeving – je processen flexibel aanpassen

We horen het vaak van klanten. Door nieuwe wet- en regelgeving zoals de Gasketelwet of nieuwe veiligheidsnormen moeten inspectieformulieren en informatiestromen aangepast worden. Dit gaat vaak niet eenvoudig: handmatig en op veel plekken in het proces. Wij zorgen dat data centraal wordt opgeslagen. Hierdoor hoeven wijzigingen maar op één plek aangepast te worden om vervolgens alle afdelingen over de aanpassingen te laten beschikken, zowel intern als extern.

Wij creëren een 5 sterren ervaring voor je klanten.

Persoonlijke aandacht

Een fijne klantervaring

Loyale klanten

Ben jij toe aan de next step in service?

Ga met ons in gesprek