Foresea: dé service expert

 

 

Foresea staat voor een open communicatie en een no-nonsense cultuur met noordelijke nuchterheid. Wij adviseren onze klanten gevraagd én ongevraagd. Samen met een hecht team aan gedreven professionals werken we hard om de grootste service expert van Nederland te worden.

Service is doorslaggevend

Een goede service is doorslaggevend in de klantbeleving. Wij weten als geen ander dat je met het bieden van goede service het verschil maakt. Met onze 20 jaar ervaring in de branche, gecombineerd met innovatieve Microsoft Dynamics 365 cloudoplossingen, zorgen we ervoor dat onze klanten de beste service bieden voor hun klanten. Zo maken we de circel rond.

 

 

Waarom de naam Foresea?

Foresea bekent letterlijk ‘voorzien’, de kracht van onze dienstverlening zit dan ook in onze naam verweven. Met onze vooruitziende blik brengen en houden wij je op koers en op voorsprong. We ‘voorzien’ jou van innovatieve oplossingen, waarmee jij je klanten kunt ‘voorzien’ van de beste service. Dus de naam was een no brainer.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

 

Onze ambitie

Foresea wil uitgroeien tot dé dienstverlener voor servicebedrijven. Wij helpen servicebedrijven adaptief te zijn door de inzet van technologie. Zo zorgen we voor een verbeterde klantervaring en connected customers. We geloven erin dat elk klantcontact beter kan en iedere klantinteractie een leermoment is om te streven naar de beste klantervaring.

Onze belofte

Ons team van ambitieuze, bevlogen en ervaren professionals helpen jouw organisatie naar de next level in service. We pakken jouw service uitdaging met ownership op. Jouw mensen gaan het verschil maken. Onze serviceverbeteraars gaan jouw business doelstellingen naar moderne service oplossingen vertalen.

Dit vinden wij belangrijk

OWNERSHIP

Ons team van professionals trachten voortdurend te innoveren om te voldoen aan de steeds hogere eisen op het vlak van dienstverlening. Wij voelen een grote verantwoordelijkheid bij het verbeteren van de serviceprocessen van je organisatie.

SAMEN & LEUK

Foresea is een bedrijf met Noordelijke Nuchterheid. Wij gaan voor een open communicatie waar elkaar challengen sterk wordt aangemoedigd. Bij ons is iedereen gelijk en staat plezier hebben voorop.

SERVICE GERICHT

Alles wat we doen, doen we met een servicegerichte houding. Wij zien service als een onderscheidend element van de klantbeleving en we willen een voortrekkersrol spelen in de fieldservice.

TRANSPARANT

Een open en eerlijke communicatie over onze werkwijze en de manier waarop we beslissingen maken, staan bij ons hoog in het vaandel. Bij Foresea is alles bespreekbaar, zowel in communicatie met onze klanten als binnen ons team.

    Heb je een algemene vraag?

    Dat kan natuurlijk ook! Laat hier je gegevens achter en we reageren. We staan te popelen om je te helpen!


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.